Cisco Stealthwatch ile Tüm Tehditler Geride

Cisco Stealthwatch ile Tüm Tehditler Geride

Özel Ağınızı, Genel Bulutunuzu, Kişisel Bulutunuzu ve Karma Ortamınızı Cisco Stealtwatch ile Koruyun

Cisco 2017 Yıllık Siber Güvenlik Raporuna göre, güvenlik uyarılarının yalnızca yüzde 56'sı araştırılıyor ve bunların yarısından fazlası düzeltilmiyor. Bu uyarılara yanıt vermek çok zor bir iştir ve çoğu kuruluşun tam zamanlı siber güvenlik personeli yoktur. Her büyüklükteki şirket, şirket içi altyapılarının yanı sıra genel bulut ortamlarını güvence altına alma zorluğu ile karşı karşıyadır. Genel bulut iş yükleri için (yanlış pozitif sayısını azaltabilecek çözümlerle) etkili güvenlik önlemleri eklemek kritik bir görevdir. Ancak, genel bulut altyapısı şirket içi bir altyapıdan farklıdır. Bir genel bulut, varlıklarda çok yüksek bir değişim oranına maruz kalsa bile daha az ağ izleme özelliği sunar. Yanlış pozitiflerin sayısını azaltırken, etkili güvenlik sağlamak için yeni bir yaklaşım gereklidir.

Bir çalışanın bulut kimlik bilgilerinin kimlik avı veya başka bir yöntemle ele geçirildiğini düşünün. Bu çalışanın başka bir ülkeden giriş yapmaya başlayıp başlamadığını söyleyebilir misiniz? Cisco® Stealthwatch, bu tür kötü amaçlı etkinlikleri gerçek zamanlı olarak belirlemek için gerekli eyleme geçirilebilir, güvenlik istihbaratı ve görünürlüğü sağlar. Bir güvenlik olayı yıkıcı bir ihlal hâline gelmeden önce hızlı bir şekilde yanıt verebilirsiniz. Stealthwatch ile özel ağdan şube ofisine ve genel buluta kadar ortamınızdaki dış ve iç tehditleri tespit edebilirsiniz. Stealthwatch, buluttan sağlanabilen bir hizmet(SaaS) çözümüdür. Denemesi, satın alması ve kullanımı ve bakımı kolaydır. Veri alındığında, çok az ek yapılandırma veya cihaz sınıflandırması gerektirir. Tüm analizler otomatiktir.

 

Cisco Stealtwatch’ın Sunduğu Faydalar

 • Özel ağdan genel buluta kadar ortamınızın görünürlüğü ile eyleme geçirilebilir zeka kazandırır.
• Gelişmiş tehditleri ve uzlaşma göstergelerini hızla tespit eder.

• Operasyonel yükü azaltırken, güvenliğinizi artırır.

• Temel alınan gözlemlerle desteklenen aslına uygunluk uyarılarını, yüksek oranda ve yanlış pozitifleri büyük ölçüde azaltır.

• Genel bulut da dahil olmak üzere işletme genelinde daha güçlü bir güvenlik pozisyonu elde edersiniz.

 

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul