Finans Sektöründe Blockchain

Finans sektöründe Blockchain sadece kripto para kullanımı anlamına gelmemektedir. Kriptografi ve akıllı sözleşmelerin yardımıyla tüm finans kuruluşları kendilerine özel izlenebilir, güvenli ve şeffaf blockchain çözümlerine kavuşabilir.

Ayrotek, uzun yıllara dayanan sektörel tecrübesi ile blockchain platformu tasarımı, platformun kurulumu, devreye alınması ve bakımı konularında sizlerin yanında olmaya hazırdır.


Finans sektörü, blockchain’in güvenli, izlenebilir, ve şeffaf yapısından faydalanarak tüm paydaşlar için  hızlı, kolay ve güvenli bir blockchain platformu oluşturabilir.


Blockchain, akıllı sözleşme gibi özelliklerin yardımıyla, veri doğrulama, belge onaylama gibi işlemler çok daha hızlı ve otonom bir şekilde yapılabilecek. Bu dijitalleşme ile yüksek maliyeti olan fiziki şube ve emek gücüne ihtiyaç azalacak. Böylece bankaların maliyetlerinin büyük oranda azalmasıyla kârlılık oranları artacak.


Blockchain finans sektöründe farklı uygulamalar ile geleceğin teknolojisi durumundadır. Akreditif ve teminat mektubu yaratma süreçleri, tüketici kredileri, ticari krediler dağıtılması süreci, ve günlük bankacılık işlemlerinde kimlik doğrulamaya dayanan tüm işlemlerde blockchain kullanılabilir.


finans



Finansal kiralama şirketleri, müşterilerini ve tedarikçilerini aynı blockchain platformunda bir araya getirerek zaman problem olmadan veri akışını gerçekleştirebilir. Daha doğru ve daha kısa gün gerektiren veri transferi ile kompleks satin alma projelerinin riskleri azaltılır.

Finansal kiralama operasyonlarında akıllı sözleşmelerin yardımıyla her projeniz uçtan uca kriptografik olarak korunur, verilerin değiştirilemezliği sağlanır. 


Faktoring şirketleri, tüm fatura yükleme ve tahsilat işlemleri için blockchain’in şeffaf ve güvenli altyapısından istifade eder. Tüm müşterileriniz çok daha kısa sürede alacaklarını tahsil eder, müşteri memnuniyeti artar.



Blockchain yardımıyla tüm finansal müşterilerin döviz ve diğer yatırım işlemlerinin güvenli biçimde gerçekleştirdiğinden emin olun.

Blockchain platformunuz şirket içinde veya bulut üzerinde çalışabilir. Şirketinizin ihtiyaçlarına uygun blockchain tasarımı için Ayrotek uzmanlığından faydalanabilirsiniz.


Ayrotek, tüm finans sektörü Blockchain uygulamaları için tasarım, kurulum ve yönetim danışmanlığı hizmetleri ile yanınızdadır.


 

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul