Müşteri Sadakat Programlarınızı Blockchain ile güçlendirin!

Blockchain sadece kripto para alışverişi için değil günlük hayatın pek çok alanında kullanım alanına sahiptir.

Blockchain yardımı ile müşteri sadakat programlarınızı daha etkin, daha şeffaf ve daha kolay izlenebilir olmasını sağlayabilirsiniz.

Blockchain tabanlı müşteri sadakat programınız ile müşterileriniz tüm sadakat puanlarını anlık olarak doğrulayabilir.

Blockchain tabanlı müşteri sadakat programlarına kaydolan müşterileriniz tüm puanlarını verimli biçimde kullanabilirler.

Blockchain tabanlı olarak kurulacak müşteri sadakat programları ile müşterilerin puan kayıplarına uğraması engellenir. Yine aynı sistemle toplanan sadakat puanlarının süresiz kullanımı riski de ortadan kalkar.

Blockchain tabanlı sadakat programının üyesi farklı kuruluşlar bir birlerini destekleyerek daha efektif bir müşteri memnuniyeti yaratabilir. Müşteriler de aynı blockchain platformu içinde kazandıkları sadakat puanlarını farklı hizmetler için kullanabilir.

İş partnerleri ve müşteriler arası örnek bir iş akışı

iş akışı

Verimli bir blockchain tabanlı sadakat programı kriptografik uzmanlık gerektirir.

Ayrotek, blockchain tasarımı, kurulumu ve yönetimi konusunda uzman kadrosu ile size destek vermeye hazırdır.

Siz de kriptografinin gücünü kullanarak kendi Blockchain tabanlı sadakat programınızı başlatabilirsiniz. Siz de kriptografinin gücünden faydalanarak şeffaf, güvenli ve inovatif bir sadakat programına sahip olabilirsiniz

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul