Tedarik Zinciriniz Blockchain ile daha güçlü!

Tedarik Zinciriniz Blockchain ile daha güçlü!

Blockchain, modern tedarik zincirleri için de en temel çözümlerden birini sunuyor.

Blockchain, her tedarik zincirinin en büyük ihtiyacı olan veri güvenliği, izlenebilirlik ve şeffaflık konularında dünyanın lider teknolojisidir.

Ayrotek, tedarik zincirlerinizi Blockchain’e taşımanızda gerekli danışmanlık hizmetleriyle her zaman yanınızdadır.

Tedarik zincirlerinde Blockchain kullanımının öncelikli faydaları şunlardır:

  • Malzeme tedariğinin izlenebilirliği ve şeffaflığını arttırarak kurumsal standartlarınızın yerine geldiğinden emin olun.
  • Tedarik zinciri içinde kaybolan ürünlerinizden kaynaklı zararlarınızı yok edin.
  • Tedarikçilerinizin süreçlerini izleyin.
  • Tedarik zinciri boyunca oluşan evrak yükünü ve işlem maliyetlerini azaltın.

credit:ibm

Tedarik zincirinde Blockchain kullanarak şeffaf bir biçimde süreci izleyebilirsiniz. Şeffaflık kurumsal imajınızı da güçlendirir.

Blockchain üzerinde yer alan verilen değiştirilemez. Böylece tedarik zincirindeki tüm paydaşlar için güvenli veri sağlanır.

Blockchain, tedarik zinciri üzerinde suistimallere ve kayıplara engel olur.

ibm 2


Blockchain, normal koşullarda günler hatta haftalar sürecek bir döküman alışverişinin dakikalar hatta saniyeler içinde gerçekleşmesine olanak sağlar.

Blockchain, ödeme sistemlerine entegre edilerek tüm paydaşların hakedişlerini zamanında aldığından emin olunmasını sağlar.

Ayrotek, tüm tedarik zincirlerinde verimli olacak bir Blockchain tasarımı, kurulumu ve yönetimi konusunda danışmanlık vermektedir.

 

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul