Telekomünikasyon dünyasını baştan tasarlamak için güvenli bir çözüm: Blockchain

Telekomünikasyon dünyasını baştan tasarlamak için güvenli bir çözüm: Blockchain

 

Blockchain, güvenli, şeffaf ve izlenebilir yapısı ile telekomünikasyon dünyasının sınırlarını yeniden çiziyor.

Bilinenin aksine Blockchain sadece kripto-paradan ibaret bir çözüm değil, geleceğin güvenli ve inovatif veri saklama ve transfer teknolojisidir.3

Telekomünikasyon servis sağlayıcıları, mobil iletişim şirketleri ve internet servis sağlayıcılar Blockchain teknolojisini kullanarak tüm müşterilerine daha güvenli yollarla ulaşabilir.

Mobil iletişim şirketleri, müşterilerin korkulu rüyası olan uluslararası dolaşım (Roaming) maliyetlerini Blockchain’in güvenli altyapısı üzerinden izleyerek müşteri memnuniyetini arttırabilirler.

Tüm telekomünikasyon şirketleri Blockchain tabanlı sadakat programları sayesinde müşterileri ile ilişkilerini derinleştirme imkanı bulacaktır.

Kriptografi sayesinde tüm telekomünikasyon şirketleri güven altında olması gereken tüm verileri uçtan uca şifreleyerek saklayabilir.

2

 

 

Güvenli bir Blockchain uygulaması için doğru tasarım, yetkin yazılım ve güvenli işletim esastır.

 

 

Ayrotek deneyimli kadrosu ile Blockchain tasarımı, yazılımı, kurulumu ve işletmesi yolunda telekomünikasyon sektörünün ihtiyaç duyduğu inovatif çözümleri geliştirmekte size yardımcı olacaktır.

Siz de kriptografi ve Blockchain’in gücünden faydalanarak kurumunuzun ihtiyaç duyduğu inovasyon hareketine Ayrotek ile başlayabilirsiniz.

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul