Tüm sağlık hizmetleri için üst düzey güvenlik aracı: Blockchain

Tüm sağlık hizmetleri için üst düzey güvenlik aracı: Blockchain

 

Covid-19 salgını bir kez daha tüm sağlık hizmetlerinin izlenebilir, şeffaf ve güvenli olmasının ne kadar önemli olduğunu ispatladı.

Blockchain, tüm sağlık hizmetleri için uçtan uca güvenli bir veri paylaşımına imkan sağlar. Tüm hasta hakları Blockchain ile güvence altına alınmış olur.

 

Ayrotek, kriptografi ve siber-güvenlik uzmanlığı ile Blockchain tasarımı, kurulumu ve yönetimi konusunda size nitelikli destek sağlar.

Sağlık sektöründe Blockchain şu konularda çözümler sağlar:

  1. Tüm paydaşlar (hasta, hasta yakını, sağlık kuruluşu, sigorta şirketleri) arasında uçtan uca, güvenli veri paylaşımı;
  2. Tüm tıbbi işlemlerin güvenli ve  değiştirilemez biçimde kaydedilmesi;
  3. Tüm tıbbi malzemelerin, ilaçların ve aşıların doğru koşullarda taşındığı ve saklandığının değiştirilemez biçimde takibi;

 

Blockchain, normal koşullarda günler hatta haftalar sürecek bir döküman alışverişinin dakikalar hatta saniyeler içinde gerçekleşmesine olanak sağlar.

Blockchain, ödeme sistemlerine entegre edilerek tüm paydaşların hakedişlerini zamanında aldığından emin olunmasını sağlar.

Blockchain, hasta kayıtlarının geriye dönük ve değiştirilemez biçimde saklanmasını sağlar. Böylece hastaların her an doğru tıbbi bilgi ile tedavi görmeleri sağlanır.

Blockchain, soğuk zincirle taşınması gereken Covid-19 aşılarının doğru koşullarda taşındığını ve saklandığını güvenli biçimde takip edilebilmesini sağlar.

Ayrotek, uzman kadrosuyla sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan Blockchain çözümlerinin tasarımı, kurulumu ve yönetimi konusunda size hemen destek sunmaya başlar.

 

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul