Cisco AMP ile Uç Noktalar Güvende

Cisco AMP ile Uç Noktalar Güvende

İhlal Savunması

Bir veri ihlaliyle başa çıkmak, güvenlik ekibinize birçok zorluk çıkarabilir. Ekibiniz bir olayla karşı karşıya kaldıklarında, sorunu tespit etmek, kontrol altına almak ve düzeltmek için çok fazla zaman harcamak zorunda kalabilirler. Kötü amaçlı yazılım daha belirgin hâle geldikçe, geleneksel antivirüs uç noktalarınızı korumakta yetersiz kalır. Günümüzde ihlallere karşı savunma yapabilmeniz için güvenlik operasyonlarınızı basitleştiren, modern savunma ve modern bir teknolojiye sahip olmanız gerekir.

Uç Nokta Koruma Platformu + Uç Nokta Tespiti ve Tepki

 Endpoint Protection Platform (EPP), günümüzün karmaşık saldırılarını durduran yeni nesil antivirüs sunuyor. Uç nokta tespiti ve tepki, güvenlik olaylarını algılama, araştırma ve uç noktaları hızlı bir şekilde düzeltme gibi daha gelişmiş özellikler sunar. Uç Noktalar için AMP, çoklu koruma motorlarından yararlanır. Cisco Talos, tehditleri sizi hedeflemeden önce engellemek için  yapay zekanın en büyük nimetlerinden faydalanır. Yeni yetenekleri ile tehdit avcılığını kolaylaştırır. Uç noktalar için AMP, diğer güvenlik teknolojileriyle sorunsuz bir şekilde bütünleşir, böylece birlikte çalışan güvenlik ile tehditlere tamamen yanıt verir.

Uç Noktalar İçin Cisco AMP’nin Faydaları

Eski antivirüsünüzü tamamen değiştirin. Uç noktalar için Cisco AMP, bulut tarafında sağlanan uç nokta koruması ve gelişmiş uç nokta tespiti sunar.  İhlalleri durdurur ve kötü amaçlı yazılımları engeller, daha sonra ön hat savunmasından kaçan gelişmiş tehditleri hızla tespit eder, inceler ve düzeltir.

Tehditleri Önleyin: Bilinen kötü amaçlı yazılımları, en iyi küresel tehdit istihbaratından otomatik olarak yararlanarak engelleyin ve riskli uç noktalardan uygulamalara erişmesini engelleyerek, Sıfır Güven Politikası’nı gerçekleştirin.

Tespit Edin: Tüm uç noktalarda karmaşık sorgular ile gelişmiş soruşturmalar çalıştırın ve gizli kötü amaçlı yazılımları tespit etmek için tüm dosya etkinliğini sürekli olarak izleyin.

 Aksiyon Alın: Virüs bulaşmış bir son noktayı yalıtarak, PC'ler, Mac'ler, Linux sunucular ve mobil aygıtlar (Android ve iOS) arasında kötü amaçlı yazılımları iyileştirerek saldırıları hızla savuşturun.

Tehditleri, Sizi Hedeflemeden Önce Engelleyin

Uç nokta koruması sadece üzerinde çalıştığı zeka kadar iyidir. Cisco AMP; bu nedenle, gezegendeki en büyük sivil toplum tehdidi istihbarat kuruluşu Cisco Talos tarafından desteklenen makine öğrenimi ve çoklu koruma motorlarını kullanır. Diğer satıcılardan daha fazla güvenlik açığı keşfeder ve kötü adamların bunlardan yararlanabilmesi için size bir avantaj oluşturarak koruma sağlar. Cisco sayesinde Talos, diğer satıcılardan daha fazla ağ trafiği görüyor. İster internette, ister e-postada veya başka birinin ağında bir tehdit ortaya çıksın, bulut tabanlı küresel telemetrimiz dünyanın bir yerinde, bir kez bir tehdit görür ve uç noktalar için AMP genelinde ve tüm güvenlik platformumuzda her yerde engeller.

Cisco AMP ile Uç Noktalar Hakkında Her Şeyi Bilirsiniz

Uç noktalarınızın herhangi birinde veya hepsinde gelişmiş araştırma sorgularını otomatikleştirerek tehdit avını basitleştirir. İster olay yanıtı, tehdit arama, BT operasyonları veya güvenlik açığı ve uyumluluk kapsamında bir soruşturma yapıyor olun, size ihtiyacınız olan cevapları alır. Talos tehdit avcılarının uzmanlığından yararlanabilmeniz ve hatta kendinizinkini özelleştirebilmeniz için komut dosyaları önceden yüklenir. Mevcut durumun anlık görüntüsünü alarak herhangi bir zamanda herhangi bir son noktaya ne olduğu hakkında daha derin bir görünürlük sağlar. Uç noktalarınızın davranışı sürekli olarak izlenir ve analiz edilir, size en riskli tehditleri hızlı ve güvenli bir şekilde araştırmak ve yanıtlamak için ihtiyacınız olan her şeyi verir. İlk muayeneden sonra temiz görünen bir dosya sorun hâline gelirse, kötü niyetli davranışın ilk işaretinde tehdidin aktivitesinin tam bir geçmişini sağlayabilir.

Birlikte Çalışan Güvenlik ile Tamamen Hazır Olun

Tehditler tek boyutlu değildir ve savunmalarınız da böyle olmamalıdır. Bu nedenle, yalnızca uç noktalarınızı değil tüm ortamınızdaki tehditleri engellemek, tespit etmek, araştırmak ve bunlara yanıt vermek için Cisco güvenlik platformunun geri kalanı ile tümleşik entegrasyonlarla uç noktalar için AMP oluşturuldu. Cisco AMP, birlikte çalışan güvenlik yapısı sayesinde, güvenlik işlemlerinizi kolaylaştırmanıza ve güvenlik araştırmalarını daha hızlı ve kolay hâle getirmenize yardımcı olur. Temel nedene hızlı bir şekilde ulaşacak ve yollarındaki bir tehdidi durdurmak için eylemleri otomatikleştirebileceksiniz. Kötü amaçlı davranışların ilk belirtisinde saldırılara yanıt vermenizi ve herhangi bir uç noktanın, herhangi bir yerden tek tıklamayla yalıtılmasını sağlar. Daha da önemlisi, sadece uç noktanın ötesinde daha geniş bir kontrole sahip olabilirsiniz. Web, e-posta, bulut ve ağ güvenliği çözümlerinin tehdit istihbaratından yararlanır ve Zero-Trust için çok faktörlü kimlik doğrulama entegrasyonunu kullanır. En zorlu tehditlere karşı dahi etkili koruma ve yanıt için daha az zaman, çaba ve maliyetle birlikte çalışın.

Uç Noktalar İçin AMP Temelleri

• Yeni Nesil Antivirüs Koruması

• Sürekli Davranış İzleme

• Dinamik Dosya Analizi

• Güvenlik Açığı Tanımlaması

• Uç Nokta İzolasyonu

• Uç Noktalar İçin AMP Avantajı

• Gelişmiş Uç Nokta Tespiti ve Tepkisi

• Tehdit Tespit Veri Tabanına Tam Abonelik

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul