Cisco Umbrella = Tüm Ağınız İçin Tek Platform

Cisco Umbrella = Tüm Ağınız İçin Tek Platform

Cisco Umbrella = Tüm Ağınız İçin Tek Platform
 

Kurumsal güvenlik ve ağ iletişimi önemli bir dönüşümle karşı karşıya. Bulut uygulamalarının geniş çapta benimsenmesi, uzaktan çalışanların artması ve şube ofislerinin genişletilmesi, merkezi ve şirket içi güvenlik modelini pratik hâle getirdi. İnternete doğrudan bağlanmanın rahatlığı, maliyet tasarrufu ve performans avantajları, ağ iletişimine merkezi olmayan yeni bir yaklaşım getiriyor. Ancak değişim, beraberinde risk ve yeni bir dizi güvenlik zorluğu getiriyor. Kuruluşlar, yalnızca güvenliği geliştirmekle kalmayıp, aynı zamanda yönetimi basitleştiren daha geniş bir koruma setine ihtiyaç duymakta.

Cisco Umbrella, Bulut ile Entegre Güvenlik

Cisco Umbrella, günde 100 milyondan fazla kullanıcıya en güvenilir ve en hızlı internet deneyimini sunan bulut tabanlı bir platformdur. Umbrella; güvenlik duvarı, güvenli web ağ geçidi, DNS katmanı güvenliği, bulut erişimi güvenlik komisyoncusu (CASB) ve tehdit istihbarat çözümlerini, her büyüklükteki işletmenin ağlarını güvenli hâle getirmesine yardımcı olmak için tek bir platformda birleştirir. Daha fazla kuruluş doğrudan internet erişimini benimsediğinden, Umbrella gezici kullanıcılara ve şube ofislerine korumanın genişletilmesini kolaylaştırır.
Daha Kapsamlı Bilgi Daha İyi Güvenlik Sağlar
300'den fazla araştırmacıya sahip dünyanın en büyük ticari tehdit istihbarat ekiplerinden Cisco Talos'un içgörülerden yararlanan Umbrella, saldırılarda kullanılan çok çeşitli kötü amaçlı etki alanlarını, IP'leri, URL'leri ve dosyaları ortaya çıkarır ve engeller. Ayrıca, internette yapılan yeni saldırıları tanımlamak için çok sayıda küresel internet etkinliğini, istatistiksel ve makine öğrenimi modellerinin bir kombinasyonu ile inceler.

Kötü Amaçlı Yazılımları Cisco Umbrella ile Kolayca Engelleyin

 İnternetin temeline inşa edilen Umbrella, her gün 18.500'den fazla işletme için 180 milyar internet talebini işler. DNS ve IP katmanlarında güvenliği zorunlu kılan Umbrella, bir bağlantı kurulmadan önce ağınıza veya uç noktalarınıza ulaşmadan önce; kötü amaçlı yazılım, fidye yazılımı, kimlik avı ve botnet isteklerini engeller. Bulut tarafından sağlanan güvenli web ağ geçidi, daha fazla şeffaflık, denetim ve koruma için tüm web trafiğini günlüğe kaydeder ve denetler. Bulut tarafından sağlanan güvenlik duvarı, ortamınızdaki tutarlı uygulama için IP, bağlantı noktası ve protokol kurallarını kullanarak trafiğin günlüğe kaydedilmesine ve engellenmesine yardımcı olur.

Olay Aksiyonlarını Hızlandırın ve Geliştirin

 Umbrella, araştırma sürecinizi basitleştirmek ve olay müdahale sürelerini azaltmak için tüm internet faaliyetlerini kategorize eder ve korur. Ayrıca, Umbrella Investigate Konsolu’nu ve isteğe bağlı zenginleştirme API'sını kullanarak, olaylara öncelik vermek ve olay yanıtını hızlandırmak için öngörülere (tarihsel ve bağlamsal) erişebilirsiniz. Ayrıca, daha iyi yönetim için diğer istihbarat kaynakları ve güvenlik düzenleme araçlarıyla kolayca bütünleşir.
 

Güvenlik Sorunları

  • Görünürlük ve kapsamdaki boşluklar
  • Güvenlik araçlarının hacmi ve karmaşıklığı
  • Sınırlı bütçeler ve güvenlik kaynakları

Cisco Umbrella’nın Sağladığı Temel faydalar

  • Tüm bağlantı noktaları ve protokollerde geniş, güvenilir, güvenlik kapsamı
  • Ağ üzerinde ve dışında güvenlik koruması
  • Hızlı kurulum ve esnek uygulama seviyeleri
  • Anında değer kazancı ve düşük sahip olma maliyeti
  • Etkin yönetim için tek gösterge paneli

 

 

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul