Cisco Email Security ile E-Mailleriniz Güvende

  Cisco Email Security ile E-Mailleriniz Güvende

Cısco AMP ile Güvenlik İhlallerinden Korunun

Günümüzde tüm şirketler iletişim faaliyetlerini ve yazışmalarının çoğunu e-mail üzerinden gerçekleştiriyor. Şirketler için e-posta, en önemli iş iletişimi aracı ve güvenlik ihlalleri için önde gelen saldırı kaynağı olmuş durumda. Cisco’nun E-posta Siber Güvenlik Raporu, saldırganların hâlâ kötü amaçlı yazılım yaymanın birincil aracı olarak e-postayı kullandıklarını gösteriyor. Cisco Email Security, gelen e-postalarda; daha hızlı tehditleri algılayan, engelleyen ve gideren gelişmiş tehdit savunması ile şirketler için olası tehditleri tespit ederek, bertaraf  edilmesini sağlıyor. Şirketler, Cisco E-Mail Security ile e-maillerini korurken; aynı zamanda kuruluşun markasını korur, veri kaybını önler ve uçtan uca şifreleme ile önemli bilgileri aktarırken korur.

Cisco E-Mail Securtiy’nin Sağladığı Avantajlar

• Talos ™ küresel tehdit istihbaratı ve çok patentli makine öğrenimi modellerinden beslenen Cisco E-Mail Security, yerel istihbarat ile daha fazla tehdidi tespit eder ve tehditleri engellemenizi sağlar.
• Gözden kaçan; gizli, kötü amaçlı yazılımları hızlıca tespit eder ve hızlı bir şekilde düzeltme yapmanıza olanak tanır.

• Riskli bağlantılar içeren e-postaları otomatik olarak bırakın veya yeni virüs bulaşmış sitelere erişimi, gerçek kimlik avına karşı korumak için URL analizi sağlayın. Gönderenleri gerçek zamanlı anlama, öğrenme ve BEC saldırılarına karşı korunmak için e-posta kimliklerini ve davranış ilişkilerini doğrulamanızı sağlar.

 • Alan adı tabanlı Mesaj Kimlik Doğrulaması (DMARC) işleminin otomasyonu ile kimlik avı yürütmek için alan adınızı kullanan saldırganların, marka kötüye kullanımını önler.

• Veri Kaybını Önleme (DLP) ve kullanımı kolay e-posta şifrelemesi ile giden e-postalardaki hassas içeriği korur.

 • Bulut, sanal, şirket içi veya hibrit dağıtımla maksimum esneklik kazandırır veya aşamalar hâlinde buluta geçişi sağlar.

Kullanıcıları Gelen E-Postalardaki Tehditlerden Koruyun

Kapsamlı Tehdit İstihbaratı ile Daha Fazla Tehdidi Tespit Edin ve Engelleyin

Dünyanın en büyük tehdit tespit ekiplerinden Talos, çok çeşitli kaynaklardan küresel tehdit istihbaratı sağlıyor. Cisco E-Mail Securty; Talos'a ek olarak, çok sayıda patentli makine öğrenimi modeli, kimlik ve ilişki modellemesini, davranış analizi ile birleştiren kapsamlı bir veri tabanı sağlar. Talos ve makine öğrenme modelleri saldırıları tespit etmek ve önlemek için gerçek zamanlı istihbarat güncellemeleri sağlar.

E-Posta Eklerinde Gizlenen Kötü Amaçlı Yazılımlarla Mücadele Edin

Gelişmiş Kötü Amaçlı Yazılımdan Korunma (AMP) ile müşteriler; başlangıçta, anında nokta algılamasından kaçan hedefli, sıfır saatlik fidye yazılımı ve kötü amaçlı yazılımlarla mücadele eder. AMP önce bir dosyanın itibarını kontrol eder ve karara bağlı olarak mesajı iletir, engeller veya tutar. Bir dosya ilk incelemeyi geçtikten sonra kötü amaçlı hâle gelirse, dosyayı hızlı bir şekilde düzeltmek için ortamınızda nereye gittiğini görebilirsiniz. Bilinmeyen bir dosyaya sahip bir e-posta, Tehdit Izgarası'na gelirse, sanal alandaki eki analiz eder. Tehdit Izgarası, belirli bir kötü amaçlı yazılımın ne kadar büyük bir tehdit oluşturduğunu ve buna karşı nasıl savunacağınızı belirlemenize yardımcı olur. Microsoft Office 365 için posta kutusu otomatik düzeltmesi, ilk muayene noktasından sonra kötü niyetli hâle gelen e-postaların kaldırılmasını otomatikleştirir. Bu, yöneticilere saatler süren çalışma tasarrufu sağlar ve bir tehdidin etkisini gidermesine yardımcı olur.

Kimlik Avı Gibi URL Tabanlı Tehditleri Engelleyin

 Cisco Umbrella ™ dahil olmak üzere, sektör lideri web güvenlik ürünleri portföyümüzün geniş URL istihbaratıyla, Cisco Email Security, virüslü bağlantılardan gelen saldırıları önlemek için derin web tabanlı saldırılar ve yöntemler bilgisini kullanır. Gerçek zamanlı tıklama zamanı analizi kullanılarak, kötü niyetli bir davranışa dönüşen web siteleri bile engellenir.

Spam Yakalama Oranlarını Artırın

Cisco Email Security, istenmeyen e-postaları yüzde 99'dan daha yüksek, en yüksek spam yakalama oranını sunan, çok milyonlu tarama mimarisini kullanarak; istenmeyen e-postaları engeller ve yanlış pozitif oranı bir milyonda birinden azdır. Ek bir abonelik olarak sunulan Akıllı Çoklu Tarama (IMS) ile maksimum verimlilik için birlikte çalışan Cisco Anti-Spam dahil olmak üzere anti-spam motorlarının bir kombinasyonundan oluşan çok katmanlı bir antispam çözümüdür.

Kullanıcıları Hileli Gönderenlerden Koruyun

BEC ve gelişmiş kimlik avı saldırılarını önlemek için hileli göndericileri engelleyin. Sahte e-posta algılama ile özelleştirilmiş bir içerik filtresi aracılığıyla yüksek değerli hedefleri koruyabilirsiniz. Korumayı daha da geliştirmek için Cisco Gelişmiş Kimlik Avı Koruması, e-posta kimliklerini ve davranışsal ilişkileri öğrenir ve doğrular. Bu zeka, gönderenleri gerçek zamanlı olarak anlamayı sürdürmek için sürekli olarak uyum sağlar.

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul